Nov modul “Potni nalogi” in podporna mobilna aplikacija

Na voljo imate nov modul “Potni nalogi”, kjer imate na voljo vnosno masko za potne naloge. Dodan je tudi šifrant Vozila, kjer lahko vnašate vsa vaša vozila, osebna in službena.

Vnašanje vaše poti je sila preprosto in pregledno. Napišete začetni in končni naslov ter poljubno dodate do 8 vmesnih krajev. Kliknete na gumb “Preračunaj pot” in izriše se vam pot na Google zemljevidu.

Pot lahko tudi premikate na zemljevidu po principu “Drag and drop( primi in potegni )” in sproti se vam bo avtomatsko spreminjala vnosna maska za izračun poti in kilometrine.

Potni nalog splet
Vnosna maska za potne naloge na spletu

Mobilna aplikacija

Poleg spletne različice imate na voljo tudi mobilno aplikacijo za operacijski sistem Android. Mobilna aplikacija je namenjena oddajanju vaše lokacije na vašo zahtevo. Za uporabo ne potrebujete nujno mobilnika z GPS signalom, vseeno je priporočljivo zaradi točnosti vaše lokacije. Potrebujete še dostop do interneta, da se vaša lokacija lahko direktno pošilja do našega strežnika.

S klikom na gumb “Začni pot” se vaša lokacija avtomatsko začne pošiljati na strežnik eCreator. Pošiljanje se nadaljuje dokler sami ne pritisnete gumba “Končaj pot”. Pošiljanje na strežnik se zgodi samo kadar aplikacija zazna da ste se premaknili za minimalno 1 kilometer. Na strežnik se pošiljata samo dve koordinati, tako da je potrebnega podatkovnega prenosa za delovanje mobilne aplikacije minimalno.

Ko zaključite pot lahko pravkar nastalo pot oziroma relacijo že uporabljate ob kreaciji potnih nalogov. Tako boste s samo nekaj kliki natančno določili vašo pot.

Potni nalogi - mobilna aplikacija
Potni nalogi – mobilna aplikacija

Mobilno aplikacijo si lahko prenesete iz Google play trgovine.

Google play trgovina

 

One thought on “Nov modul “Potni nalogi” in podporna mobilna aplikacija

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.